Auction Antwerp will bring you to the next level

 

 Auction Antwerp is na 14 kwaliteitsvolle edities uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

Een strenge en gerichte selectie bepaalt de kwaliteit van onze veiling. Aansprekende veulens en interessante 2-, 3- en 4-jarige paarden uit gerenommeerde prestatiestammen zorgen voor een waardevol en betrouwbaar aanbod met toekomst in sport en fokkerij. Dit geldt zeker ook voor de uitzonderlijke  embryo's welke geveild zullen worden !

 

 

 

 

De veiling wordt sfeervol omkaderd door onze jumping:  Silver Leaque wedstrijden met aantrekkelijke proeven voor een ruim deelnemersveld. Net voor de veiling is er de Grote Prijs met extra prijzengeld. Op zondag ontvangen wij ponyruiters en sluiten we af met een wedstrijd vrijspingen waarbij wildcards te winnen zijn  voor de wedstrijd vrijspringen te Jumping Mechelen.

Steeds op zoek naar verbetering, streven wij naar een hoger niveau. Dit brengt u en Auction Antwerp  naar the next level! Be part of it and enjoy!  Wij hopen dat u ervan zal genieten!

NIEUW in 2016:  Auction Antwerp en Flanders Mare Auction bundelen hun krachten in een evenement met internationale allure op zaterdag 8 oktober 2016 in het Azelhof te Lier! Met het oog op de promotie van de Belgische fokkerij vindt u er uw hoog gekwalificeerde drachtige merrie, een zorgvuldig geselecteerd veulen of jong topsportpaard! Uw paardentoekomst begint hier!  

 Auction Antwerp meets Flanders Mare Auction - Going further together!

8 oktober 2016 - Azelhof, Lier

Laatste nieuws

Sep
26

Inspiring "horse" people

Auction Antwerp en Flanders Mare Auction nodigen je uit voor een diner met Tal Milstein en Axel en Jos Verlooy!

LEES VERDER  

Sep
19

Starhorses with Auction Antwerp horses at World Championships Zangersheide 2016

Felicitaties aan Starhorses met de formidabele resultaten op de World Breeding Jumping Championships for Young Horses

LEES VERDER  

Sep
15

Wedstrijd vrijspringen 2- en 3-jarige paarden

Zondag 9 oktober '16 interessante wedstrijd vrijspringen voor 2- en 3-jarige paarden in het Azelhof

LEES VERDER  

Aug
12

Auction Antwerp levert finalisten Gesves 2016

De veiling collectie van 2012 laat zich opvallen in Gesves door het behalen van plaatsen in de finale bij de 4 jarigen.

LEES VERDER  

Telefonisch bieden


Als u geïnteresseerd bent in een veulen of paard, maar niet aanwezig kan zijn op onze veiling, kan u telefonisch bieden en kopen!

Wij telefoneren u tijdens de veiling wanneer het veulen of paard van uw interesse aan de beurt is. Een verantwoordelijke van het veilingcomité doet voor u de biedingen terwijl u zelf kan volgen via live stream.

Indien u hiervan gebruik wenst te maken, neem dan tijdig contact op met ons secretariaat, tel.: 00 32 495/12 09 47.

Zo krijgt u meer toelichting over de gegevens en de waarborg waarover wij wensen te beschikken.