Auction Antwerp will bring you to the next level

 

 Auction Antwerp is na 15 kwaliteitsvolle edities uitgegroeid tot een vaste waarde in de paardenwereld met als referenties een uitgebreide collectie van gekeurde hengsten en vele internationale springpaarden.

Een strenge en gerichte selectie bepaalt de kwaliteit van onze veiling. Aansprekende veulens en interessante 2-, 3- en 4-jarige paarden uit gerenommeerde prestatiestammen zorgen voor een waardevol en betrouwbaar aanbod met toekomst in sport en fokkerij. Dit geldt zeker ook voor de uitzonderlijke  embryo's welke geveild zullen worden !

 

 

 

 

De veiling wordt sfeervol omkaderd een CSI** wedstrijd met extra rankingproef:   Net voor de veiling is er de Grote Prijs met extra prijzengeld.

Steeds op zoek naar verbetering, streven wij naar een hoger niveau. Dit brengt u en Auction Antwerp  naar the next level! Be part of it and enjoy!  Wij hopen dat u ervan zal genieten!

NIEUW in 2017 :  Auction Antwerp en Flanders Mare Auction bundelen hun krachten in een evenement met internationale allure op zaterdag 9 septembeer 2017in het Azelhof te Lier! Met het oog op de promotie van de Belgische fokkerij vindt u er uw hoog gekwalificeerde drachtige merrie, een kwaliteistvolle embryo met topafstammeling ,een zorgvuldig geselecteerd veulen of jong topsportpaard! Uw paardentoekomst begint hier!  

 Auction Antwerp meets Flanders Mare Auction - Going further together!

Volg alles live via Clip my horse

9 september 2017 - Azelhof, Lier

Laatste nieuws

Jun
25

Laatste selectiekans 2017

Laatste selectiekans Auction Antwerp 2017

LEES VERDER  

May
15

Kannabis vd Bucxtale winnaar BK 7-jarigen

Kannabis vd Bucxtale (Contact vd Heffinck x Concorde) winnaar BK 7-jarigen

LEES VERDER  

May
06

Aucton Antwerp selectiedagen

Stel ons uw kwaliteitsvolle fokproducten voor op onze selectiedagen

LEES VERDER  

Apr
04

Selectie data veiling Auction Antwerp- Flanders Mare Auction zijn bekend.

Inschrijven voor de selectie embryo's , veulens, 2- en 3 jarigen springpaarden en fokmerries .

LEES VERDER  

Telefonisch bieden


Als u geïnteresseerd bent in een veulen of paard, maar niet aanwezig kan zijn op onze veiling, kan u telefonisch bieden en kopen!

Wij telefoneren u tijdens de veiling wanneer het veulen of paard van uw interesse aan de beurt is. Een verantwoordelijke van het veilingcomité doet voor u de biedingen terwijl u zelf kan volgen via live stream.

Indien u hiervan gebruik wenst te maken, neem dan tijdig contact op met ons secretariaat, tel.: 00 32 495/12 09 47.

Zo krijgt u meer toelichting over de gegevens en de waarborg waarover wij wensen te beschikken.