Voir la collection complète

KARAAT VAN DE BRANDKREEK

Terminé le

1 janv. 2020 à 00:00:00Connectez-vous pour faire votre offre et suivre la vente aux enchères

PEDIGREE

THUNDER VAN DE ZUUTHOEVE
ARGENTINUS
ARGENTAN
DORLE
JURA VAN ST.MAARTEN
NIMMERDOR 147
LANDLADY
WINDE VAN DE BRANDEKREEK
SILVIO I
SANDRO
GELBKATZA
QUINTA VAN DE BRANDKREEK
JAZZ
CELINE D81

ABOUT

Thunder v/d Zuuthoeve was in de sport een hengst die nooit teleurstelde. Zowel met Jos Lansink als met Jan Van Dijck was hij echt impressionant op 1.50 m GP niveau. Zijn kwaliteit, vermogen en zijn “rittigkeit” geeft hij als geen ander door aan zijn nakomelingen die het wel echt goed doen in de sport met paarden zoals: Ballade v/h Indihof, Blue Thunder, Eurocommerce Seoul, Tagfahrt 111 enz. Allemaal paarden die nu reeds bewezen hebben dat zij op top niveau succesvol zijn. Excenel V?

Winde, de moeder van Karaat, is een halfzus van Undercover van de Brandkreek die kampioen van de 6-jarige paarden werd in Canada. Fleur, de volle zuster van Celine is de moeder van het internationale springpaard Kesera du Bouly (v. Rivage du Poncel)

De overgrootmoeder Celine is de moeder van Saffier v/d Brandkreek (v.Heartbreaker) die met Paul Hannah internationaal uitstekend presteert. Uit de de direkte moederlijn van Karaat komt tevens de BWP gekeurde hengst Basje die vandaag internationaal furore maakt onder het zadel van de Canadese legende Ian Millar.

INFORMATION

Date de la naissance 13-05-2010
Geslacht Etalon
Couleur Bai
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité