Voir la collection complète

KASHMIR VH MEIERHOF

Terminé le

1 janv. 2020 à 00:00:00Connectez-vous pour faire votre offre et suivre la vente aux enchères

PEDIGREE

BERLIN (EX CASPAR)
CASSINI I
CAPITOL I
WISMA
ESTIA
CARETINO
VARDANA
ROMY
WENDEKREIS
WENDEKREIS
WAHLGOETTIN
KASHMIRA
LYS DE DARMEN
ELFI

ABOUT

De Holsteiner hengst Berlin is één van de meest gelauwerde zonen van Casini I in de springsport met gouden medailles op Europese- en wereldkampioenschappen. Ook in de fokkerij lijkt Berlin een topper te worden die zijn springkwaliteiten aan zijn nakomelingen weet door te geven. Op dit moment heeft hij reeds heel wat goedgekeurde hengsten in verschillende stamboeken zoals : Figaro C, Giacomo di Cantero, Florian de la Vie, Zurich, Zilverster T, Top Berlin du Temple enz.
Romy, de moeder van Kashmir is een ½ zuster van het internationale springpaard Shannon (v. Larno) die onder Nina Fägerstrom en Eric lamaze zeer goed sprong op 1.50 m GP niveau. Twee andere interessante fokproducten van Romy zijn Bo v/h Meierhof (v.Balougran Z) en Easter v/h Meierhof (v Quattro B) Bo werd als 4-jarige 3de op het Z-festival en was gekwalificeerd voor het WK 6-jarigen met Eiken Sato. Easter doet het zeer goed in de LRV cyclus voor 6-jarige paarden waar hij verscheidene malen foutloos bleef in Emblem, Broechem en Lummen.
De grootmoeder Kashmira presteerde zelf uitstekend op 1.40 m niveau voor zij in de fokkerij ging.

INFORMATION

Date de la naissance 23-05-2010
Geslacht Etalon
Couleur Bai
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité