Voir la collection complète

KEREL VAN HET LELIEHOF

Terminé le

1 janv. 2020 à 00:00:00Connectez-vous pour faire votre offre et suivre la vente aux enchères

PEDIGREE

BREEMEERSEN ADORADO
ACORADO
ACORD II
DOREEN XIII
GLUECKSFEE
GLUECKSGRIFF
ANTHEA
WINI
CANADIAN RIVER
CAPITOL I
EBELIN
KALYPSO
NATIVIO XX
ERINGA

ABOUT

Breemeersen Adorado is één van de beste springpaarden van zijn generatie. Zelden heeft een jonge hengst zoveel gewonnen als deze BWP gekeurde elite hengst. Op de Jumping van Mechelen werd hij 2de in de proef voor 7-jarige hengsten. Op de WEN liep hij zijn eerste 1.50 m ronde foutloos en tijdens het zomerseizoen bevestigde hij dat dit geen toeval was en dat het volgend jaar voor hem nog hoger mag staan.

Wini, de moeder van Kerel v/h Leliehof sprong zelf op Z-niveau en is een volle zuster van het internationale springpaard Valdez van Frederique Cattebeke. De grootmoeder van Kalypso is ook de moeder van het nationale springpaard Up to Date (v. Randel Z) .
De 3de moeder Nini is niemand minder dan de volle zuster van de Olympische kampioen en mega Grand Prix winner Egano van Jos lansink.

De moeder van Kerel Van Het Leliehof draagt het begeerde predicaat van BWP-Elitemerrie.

INFORMATION

Date de la naissance 03-05-2010
Geslacht Etalon
Couleur Bai
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité