Terminé le

1 janv. 2020 à 00:00:00Connectez-vous pour faire votre offre et suivre la vente aux enchères

PEDIGREE

OHIO VAN DE PADENBORRE
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
DIRKA
HIMALAYA VD PADENBORRE
FLEURI DU MANOIR
DRAISIENNE
WISKE
METROPOLE
ACHILL-LIBERO H
ENNEDY
SELECTA
AHORN
HORETTE B

ABOUT

Ohio v/d Padenborre was één van de eerste BWP gefokte zonen van Quidam de Revel die niet alleen als hengst gekeurd werden maar tevens ook in de internationale sport wisten door te breken. Onder het zadel van Stany Van Paesschen en Ulrich Kirchoff was Ohio dan ook outstanding op de zwaarste concoursen ter wereld zoals o.a. het CHIO van Aachen. Ohio leverde ook een belangrijke bijdrage aan de BWP fokkerij met top internationals als Sweet Dream, Toronto v/d Padenborre, BMC Up and Down enz.

Horette B, de 3de moeder van Kiara JS is een ½ zuster van Mirette die op haar beurt de moeder is van het internationale springpaard Sam van Ludo Philippaerts. No time de volle broer van Mirette springt op 1.60 m GP niveau en was in 2002 paard v/h jaar in Nederland. Dit is de KWPN merrielijn 9 beter gekend als de Van Dam stam.

INFORMATION

Date de la naissance 17-04-2010
Geslacht Jument
Couleur Bai
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité