Terminé le

1 janv. 2020 à 00:00:00Connectez-vous pour faire votre offre et suivre la vente aux enchères

PEDIGREE

NABAB DE REVE
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
DIRKA
MELODIE EN FA
ARTICHAUT
CARAVELLE
HORTA VAN DE HELLE
CASTELINO VD HELLE
CASSINI I
HIGH LADY
BARONETTA
TRIOMPHE DE MUZE
GRACIA

ABOUT

Voor Nabab de Reve was 2009 het jaar van de grote internationale erkenning met een 5de plaats op de WBFSH ranking. Zijn nakomelingen behoren dan ook tot de beste springpaarden ter wereld met absolute cracks als Valentina van ’t Heike, Vigo d’Arsouilles, Walnut de Muze en Nabab’s Sohn die allen op de shortlist staan voor het WK in Kentucky.

Horta v/d Helle, de moeder van Konchita H werd in 2007 verkocht op BWP Auction Antwerpen.
De overgrootmoeder Gracia is een dochter van topvererver Zeus en komt uit de KWPN stam nr 12. Dit is de moederlijn van de internationale springpaarden Koodwill (Leopold Van Asten), Winstar (Marie Edgar) en May (Laura Kraut). Gracia is de moeder van Fresia van Bucxtale die in 2005 voor de topprijs op Auction Antwerp naar Zuid Afrika werd verkocht.
Niekara (v. Indoctro), de halfzuster van Gracia, liep vorig jaar internationaal 1.45 m bij de young riders onder Beau Vos en nu springt zij GP in Europa onder de Egyptische ruiter Diaa Bashir.

INFORMATION

Date de la naissance 25-04-2010
Geslacht Jument
Couleur Bai
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité