HORSEMAN ONLINE AUCTION EDITION MARCH , GREAT RESULTS !!!

8 mars 2022 · Editie 2022-03

Vrouwelijk embryo Carrera De Muze zorgt voor absolute veilingtopper Horseman Auction!

 

Met maar liefst 26.000 euro voor de veilingtopper wist Horseman Auction gisteren weer een geslaagde online editie neer te zetten! Voor het vrouwelijk embryo van Nixon uit Carrera De Muze, dochter van Walnut de Muze, werd door een Poolse koper maar liefst 26.000 euro neergelegd. Een super investering en hetzelfde kan gezegd worden voor de Zweedse koper van Sanibel EH. Deze 4-jarige dochter van Emerald kon op veel belangstelling rekenen en zal ongetwijfeld binnen enkele jaren in de internationale topsport terug te zien zijn.

 

De duurste fokmerrie werd dan weer Sisi van de Kruishoeve. Deze 4-jarige drachtige dochter van Eames De Hus is een heel interessante aankoop, want voor 19.500 euro heeft deze Belgische koper zowel een fokmerrie als sportpaard aangekocht! Een zeer interessante fokmerrie trouwens, want Sisi is een dochter van Cordula De Laubry die op de Hippomundo ranking al enkele jaren te vinden is als beste fokmerrie ter wereld!

 

Ook de andere embryo’s, fokmerries en jonge paarden vielen goed in de smaak bij de kopers, want voor het tweede duurste embryo, Orak x Anais Anais De Muze, werd door een Franse koper 21.000 euro neergelegd. Verder werden er paarden verkocht naar Finland, Hongarije, Italië, de Dominicaanse Republiek, Engeland, Mexico, Spanje, Nederland en de Verenigde Staten.

 

Eén fokmerrie en drie embryo's werden uiteindelijk niet verkocht.

 

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité