AUCTION ANTWERP MEETS FLANDERS MARE AUCTION - GOING FURTHER TOGETHER!

17 jun. 2016

Naast onze veiling kent u ongetwijfeld de exclusieve merrieveiling 'Flanders Mare Auction'. Het succes van beide organisaties zal u allicht niet zijn ontgaan. Allebei leveren ze al een tijd een niet te onderschatten bijdrage tot de verdere ontwikkeling van de Belgische fokkerij en van de paardensport in België en ver daarbuiten. Inzicht en positief overleg tussen verantwoordelijken van de twee evenementen hebben evenwel de voorbije tijd geleid tot een verblijdend samenwerkingsakkoord. Onder het motto ‘samen zijn we sterker’ en met de bedoeling klanten en kopers op een nog betere manier te bedienen.  …. Voor alle duidelijkheid : Auction Antwerp en Flanders Mare Auction blijven als veilingen onafhankelijk van elkaar bestaan maar ze vinden elkaar onder één dak in  het Azelhof Lier op 8 oktober 2016. Een toekomstgericht initiatief dat nu al positief onthaald is door heel wat betrokkenen. De voordelen liggen immers voor de hand.

Dat heeft alles te maken met het wijde scala en de vele mogelijkheden die door dit unieke evenement geboden worden. De fokker, de koper, de geïnteresseerde kan immers instappen op het moment dat hem best uitkomt. Door de veiling van hoog gekwalificeerde drachtige merries uit bewezen moederstammen kan meteen ook worden uitgekeken naar de geboorte van een kwaliteitsvol veulen. Daarnaast is er dezelfde dag een mooie kans tot de aanschaf van zorgvuldig geselecteerde veulens, gefokt met een oog op de toekomst, en van twee- en driejarige paarden die ook al hun grote mogelijkheden etaleerden bij oordeelkundige selecties. Het hele gamma dus.

Zonder overdrijven kunnen we stellen dat dit enige project een begin wil betekenen van een mooie toekomst voor paard en eigenaar, een toekomst die internationale allures kan aannemen. Een project dat nieuwe kansen biedt en aan de wensen en passie van heel wat paardenliefhebbers tegemoet komt. Afspraak op 8 oktober in de fraaie installaties van het Azelhof Lier.

document

test

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie