GESLAAGDE HORSEMAN ELITE AUCTION SEPTEMBER EDITIE

13 sep. 2021

Horseman Elite Auction zet de lijn verder!

 

38 loten gingen onder de hamer van Ben Malisart en Dirk Zagers afgelopen zaterdagavond in Azelhof. Het was een mooie avond en het publiek en de kopers genoten duidelijk terug van dit grote evenement. De toon werd meteen goed ingezet want er werd maar liefst 9500 euro ingezameld voor het goede doel, Hart voor Marthe vzw.

 

Ook de veulens gingen vlot van de hand, waarbij Chablis Blue de Mauretus Z, een prachtige dochter van Chacco Blue uit een uitzonderlijke moederlijn, zich tot veilingtopper wist te kronen. De merrie vertrekt naar Slowakije voor een bedrag van 33.000 euro.

 

Versace vd Bisschop werd het tweede duurste veulen. Deze zoon van Emerald uit de volle zus van Mumbai wisselde voor 20.000 euro van eigenaar en blijft daarbij in België.

 

Bij de fokmerries was het Tax Free KC, een dochter van Thunder vd Zuuthoeve uit de moederlijn van Hardrock Z, die felbegeerd was. Zij vertrekt voor 26.000 euro naar Italië

 

De embryo’s vielen uitzonderlijk goed in de smaak waarbij het Embryo van Carerra de Muze voor 20.000 euro van eigenaar wisselde. Het vrouwelijk embryo uit Cordiana Hero Z werd voor 19.000 euro verkochtt, netzoals het embryo van Jenna v/h Meulenhof.

 

Met een gemiddelde prijs voor de fokmerries van 20.000 euro, een gemiddelde voor de embryo’s van 18.000 euro en een gemiddelde voor de veulens van 14.000 euro kijkt de organisatie tevreden op haar veiling terug. Wij wensen dan ook alle fokkers, bezoekers, bieders en kopers te bedanken voor hun opkomst en hopelijk tot volgend jaar!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie