Ga terug

MANDATO VAN DE NEERHEIDE

PEDIGREE

EMERALD VAN 'T RUYTERSHOF
DIAMANT DE SEMILLY
LE TOT DE SEMILLY
VENISE DES CRESLES
CARTHINA Z
CARTHAGO
TANAGRA S VAN HET DAROHOF
CONGA VAN DE NEERHEIDE
POMMEAU DU HEUP
HELIOS DE LA COUR II
JARNIE DU HEUP
RACYONA
RAMIRO Z
ALCYONE

ABOUT

Emerald v/h Ruytershof is één van de meest gelauwerde hengsten van zijn generatie. Samen met Harry Smolders werd deze zoon van Diamant de Semilly vice-wereldkampioen bij de 6-jarige paarden en in de hengstencompetitie voor 7-jarigen demonstreerde Emerald een aantal keren zijn hele grote klasse.
Begin 2012 maakte Emerald in USA zijn overstap naar het 1.50 m niveau en bewees daar wederom dat we van hem het laatste nog niet gezien hebben.

Conga van de Neerheide, de moeder van Mandato van de Neerheide
is een dochter van Pommeau du Heup uit een bijzonder interessante moederlijn. De grootmoeder Raycona Z is een volle zuster van de hengst Romanus Z. Zij leverde zelf de hengsten Colorado en Flamiro en is alsook de grootmoeder van de hengst tophengst Tangelo van de Zuuthoeve, het GP springpaard Vance.
Haar dochter Nistria van de Krekebeke is tevens de moeder van het 1.40 m springpaard Vienna van Colen die op haar beurt weer de moeder is van het 1.50 m springpaard Quinaro.

INFORMATIE

Geboortedatum 26-05-2012
Geslacht Hengst
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW 21.00%

Voorwaarden

INFO

 

Level 1.60m met Christion Ahlmann

1° CSI5* 2023 Paris  Grand Prix  1.60m

3de CSI5* 2022 GCT Mexico City 1.55m

2de CSI5* 2022 Paris Le saut dehermes 1.55m

2de CSI5*-GCT 2022 Rome 1.60m

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie