Ga terug

EXCLUSIEVE VAN 'T ZORGVLIET

PEDIGREE

For Pleasure
Furioso II
Furioso XX
Dame de Ranville
Gigantin
Grannus
Goldi
Sans Soucis
Libero H
Landgraf I
Oktave
Karola
Voltaire
Sirma

ABOUT

For Pleasure is één van de weinige springpaarden die er in slaagden om 2 x goud te winnen op de Olympische Spelen. En vandaag is hij meer dan ooit ook één van de beste springpaardenleveranciers van Europa. Verschillende van zijn zonen treden duidelijk in de voetsporen van hun legendarische vader zoals For Joy, For Keeps of Forsyth om er maar enkele te noemen.
Sans soucis, de moeder van Exclusieve Van ’T Zorgvliet is tevens een dochter van de al even fenomenaal verervende Libero H. De producten van deze Holsteiner lopen zich overal ter wereld in de kijker zoals Luc, Iowa of Maaike die super sprong in de Olympische finale.
Karola, de grootmoeder is een dochter van de topverever Voltaire en uit deze moederstam komt tevens Watch Me, die verkocht werd op de veiling Fences en daarna finalist was op het kampioenschap in Fontainebleau.
 

INFORMATIE

Geboortedatum 03-06-2004
Geslacht Hengst
Kleur Vos
Studbook BWP
BTW 21.00%

Voorwaarden

INFO

2004:

  • Verkocht voor een topbedrag op de BWP Auction Antwerp 2004

2011:

  • Finalist op de WK te Lanaken bij de 7-jarige springpaarden onder zijn Zwitserse eigenaar Andreas Ott.

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie