Bekijk volledige collectie

KING VAN DE WELLINGTON

Eindigde op

1 jan. 2020 00:00:00Meld aan om te bieden & veiling te volgen

PEDIGREE

NABAB DE RÊVE
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B
DIRKA
MELODIE EN FA
ARTICHAUT
CARAVELLE
EXCLUSIEF VAN D’ABDIJHOEVE
CLINTON
CORRADO I
URTE I
GINETTE V/H CARELSHOF
RANDEL Z
WINNETTE V.D.HEFFINCK

ABOUT

Voor Nabab de Reve was 2009 het jaar van de grote internationale erkenning met een 5de plaats op de WBFSH ranking. Zijn nakomelingen behoren dan ook tot de beste springpaarden ter wereld met absolute cracks als Valentina van ’t Heike, Vigo d’Arsouilles, Walnut de Muze en Nabab’s Sohn die allen op de shortlist staan voor het WK in Kentucky.

De grootmoeder Ginette v/h Carelshof is de moeder van de int GP 1.60 m winner Quelle Dame v/d Heffinck die op het WK in Jerez de la Frontera lid was van het Australische team en van de Oldenburgs gekeurde hengst Hertzblatt (v.Heartbreaker)
Ginette is een ½ zuster van Havanna v/d Heffinck die de moeder is van de 1.60 m GP winnaar Quirio v/d Heffinck en van het 1.40 m springpaard Quita v/d heffinck.
Havanna is tevens grootmoeder van de BWP gekeurde hengst Upsilon v/d Heffinck en van het int springpaard Versace v/d Heffinck.

INFORMATIE

Geboortedatum 05-04-2010
Geslacht Hengst
Kleur Donker bruin
Studbook BWP
BTW 21.00%

Voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie